IDIOMALARNING KOGNITIV XUSUSIYATLARI - N.A.Risboyeva, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqola    inson  ongi  bilan  bog`liqligi,  ularning xususiyatlarining  kognitiv  tilshunoslik  nuqtayi  nazaridan  o`rganilishini  nazariyalar orqali batasil izohlab beradi.