FERMER XO‘JALIKLARINI SAMARALI BOSHQARISH: MUVAFFAQIYATGA ERISHISH YO‘LLARI. - Axmedov G'ayrat Nasriddinovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Fermer xo‘jaliklari, qishloq xo‘jaligi tizimining asosiy bo‘g‘ini sifatida, mamlakat iqtisodiyotida muhim o‘rin egallaydi. Ular oziq-ovqat ta'minoti, ish o‘rinlari yaratish va qishloq hududlarining rivojlanishida muhim rol o‘ynaydi. Biroq, fermer  xo‘jaliklarining  muvaffaqiyati  ko‘plab  omillarga  bog‘liq.  Ushbu  maqolada fermer xo‘jaliklarini samarali boshqarish va muvaffaqiyatga erishish yo‘llari haqida ma'lumotlar berilgan.