KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARDA AQLIY FAOLIYATINI OSHIRISHNING MUHIM PSIXOLOGIK VAZIFALARI - G'afurova Xaticha G'afur qizi; Muqimova Dildora Nasriddinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  Boshlang`ich  ta`lim  tizimida  o`quvchilar  aqliy taraqqiyotini rivojlantirishda yuzaga keladigan muammolarni yechishda psixologiya yo`ndashuvlarining  nazariy  va  amaliy  tomonlaridan  foydalanish  xususida  fikr yuritilgan.