ILK O‘SPIRINLIK DAVRIDA DUNYOQARASH SHAKLLANTIRISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Qazaqbaeva Gulzar Maxsetullaevna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya  Ushbu  maqolada  o`spirinlik  davring  psixologik  xususiyatlari borasida, ilk o`spirinlar aql-idroq tafakkurining rivojlanishi, va kasb tanlash xaqida atroflicha ma`lumotlar berib o`tiladi.