OʻQUVCHILAR OʻRTASIDA ADDIKTIV XULQ-ATVORINI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Ravshanova Rayla Qozoqovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Bugungi  kunda  yosh  avlodni  har  tomonlama  mukammal dunyoviy bilimlarni qamrab olivchi barkamol avlod qilib tarbiyalashda etarlicha ta'lim berish bilan bir qatorda sog'lom muhit yaratish va xulq-atvoridagi salbiy og'ishlarning oldini olish muhim ahamiyatga egadir. So'nggi bir necha yil ichida o'smirlar orasida addiktiv  xatti-harakatlarining  namoyon  bo'lishi  tez-tez  uchraydi.  Bu  hodisa  milliy muammoga aylandi.