“INFORMATIKA DARSLARINI TASHKIL ETISHNING ZAMONAVIY USULLARI VA TEXNIKASI” - Zakirova Lolaxon, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  umumta’lim  maktablarida  informatika  o’qitish metodikasi haqida fikr yuritilgan.