HADICHA SULAYMONOVA-HUQUQIY ISLOHOTLAR YETAKCHISI - Xamitov Fatillo Xamitovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Anontatsiya: Toshkentning so‘lim ko‘chalaridan biriga Hadicha Sulaymonova nomi  berilgan.  O‘zbekiston  Respublikasi  Sud-ekspertizasi  markazi  ham  Hadicha Sulaymonova nomi bilan ataladi. Toshkent davlat Yuridik universitetida uning nomiga atalgan muzey bor. Haqli bir savol tug‘iladiki, nega bu ayol bunchalik izzat-u hurmatda ? Nega mehnatkash o‘zbek halqi bu ayolni bunchalik ko‘klarga ko‘tarib, qadrlaydi ? Bu maqolada shu va shunga o’xshash savollarga tasnif berib o’tiladi.