O‘ZBEKISTONDA SANOAT RIVOJLANISHI TARIXINING MUSTAQILLIK DAVRIDA O‘RGANILISHI - Nilufar Esonova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  O‘zbekistonda  amalga  oshirilgan  iqtisodiy  siyosatning  asl mohiyati xolis yoritilib, oziq-ovqat sanoat tarmoqlarining yuzaga kelishi, rivojlanishi va  mazkur jarayondagi muammoli holatlar ilmiy manbalar asosida tarixiy tahlil etiladi.