O‘ZBEKISTON JANUBIY VILOYATLARIDA SANOAT TARMOQLARINING RIVOJLANISHI: TARIXIY TAHLIL VA OQIBATLAR (XX ASRNING 30-40 YY) - B.Sh.Mamatqulov (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  O‘zbekiston  janubiy  viloyatlarida  oziq-ovqat  sanoat tarmoqlarining yuzaga kelishi, rivojlanishi va  mazkur jarayondagi muammoli holatlar ilmiy manbalar asosida tarixiy tahlil etiladi.