ҲАБИБ САЪДУЛЛА ШЕЪРИЯТИДА ПОЭТИК СИНТАКСИС - Эрманбетова Шоҳсанам Бозорбоевна (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация:  Ушбу мақолада шоир Ҳабиб Саъдулла  шеърияти синтактик таҳлил қилиниб, шеър мисралари, байтлари ва бандларидаги жумла қурилиши ва уларда гап бўлакларининг тартиби ҳақида фикр юритилган.