MAQOLA MAVZUSI: MUAMMOLI VAZIYATLARDA TEXNOLOGIYA FANINI O’QITISH METO’DI. - Jasurbek Mirzakarimov Madaminjonovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Texnologiya  fonini  o’qitishda  uchraydigan  muammolarni “Rasmdan  so’zni topish o’yini” metodi yordamida bartaraf qilish ushuli.