O‘SMIRLARDA MATEMATIK TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Shixova Inobat Omonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:    Mazkur  maqolada  o‘smirlarda  matematik  tafakkurni rivojlantirish usullari haqida  so‘z yuritiladi.