INNOVATSION TA’LIM MUHITIDA BO‘LAJAK SHIFOKORLARNING KASBIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH - Kasimova Nihola Kadirovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  innovatsion  ta’lim  muhitining  bo‘lajak shifokorlarning  kasbiy  kompetentligini  rivojlantirishdagi  ahamiyati  o‘rganiladi. Simulyatsion markazlar, virtual reallik, interaktiv seminarlar va mashg‘ulotlar kabi yangi  pedagogik  texnologiyalar  va  metodlar  yordamida  talabalarning  nazariy  va amaliy  bilimlarini  integratsiyalash,  muammolarni  hal  qilish  qobiliyatlarini rivojlantirish hamda doimiy o‘qitish va o‘z-o‘zini rivojlantirish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Innovatsion ta’lim muhiti shifokorlarning kasbiy kompetentligini oshirishda muhim rol o‘ynaydi va sifatli tibbiy xizmat ko‘rsatishga xizmat qiladi.