INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARI ORQALI KARDIOLOGIYADA BO‘LAJAK SHIFOKORLARNING KASBIY KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Kasimova Nihola Kadirovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Zamonaviy tibbiyotda kasbiy kompetensiyaning oshishi shifokorlar uchun  muhim  ahamiyatga  ega.  Ushbu  maqola  kardiologiya  fanida  bo‘lg‘usi shifokorlarning  kasbiy  kompetensiyasini  rivojlantirishda  innovatsion  ta’lim muhitining  rolini  o‘rganadi.  Zamonaviy  ta’lim  texnologiyalari,  jumladan,  raqamli platformalar, simulyatorlar, virtual reallik va sun'iy intellektning ta’lim jarayonidagi ahamiyati  tahlil  qilinadi.  Interaktiv  metodlarning  qo‘llanilishi  va  talabalar  uchun klinik tajriba almashinuvi imkoniyatlari muhokama qilinadi.