MAKTAB O’QUVCHILARI UCHUN MATEMATIKA FANINI O‘QITISHDA SINGAPUR METODIDAN UNUMLI FOYDALANISH ASOSLARI. - Akobirova Umida Tolibovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya:  Matematikani  o‘qitishda  dunyoda  e’tirof  etilgan  samarali metodlardan  biri  –  Singapur  metodidir.  Ushbu  maqolada  Singapur  metodining mohiyati, afzalliklari va uni samarali qo‘llash usullari haqida so‘z yuritamiz