QASHQADARYO ZAMINIDA KAMOL TOPGAN NASAFIYLAR ILMIY- MA’NAVIY MEROSINING JAHON SIVILIZATSIYASIDA TUTGAN O‘RNI - Qudratov Muhammad (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  Qashqadaryo  zaminida  tavallud  topgan  va faoliyat  yuritgan  Nasafiylarning  ilmiy-ma’naviy  merosining  jahon  sivilizatsiyasida tutgan o‘rni ilmiy manbalar asosida tahlil etiladi.