HABIB SA’DULLA IJODIDA POETIK NIDO SAN’ATI - Ermanbetova Shohsanam Bozorboyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu maqolada shoir Habib Sa’dulla  she’riyati  tahlil qilinib, she’r misralari, baytlari va bandlaridagi lirik qahramonga murojaat etish, poetik nido (undalma) orqali fikrni yana ham ochib berish mahorati tahlil qilingan.