MATEMATIKA DARSLARIDA QO’LLANILADIGAN YANGICHA METODLAR. - Shukurov Xursan Gadoyevich; Norova Intizor Haqberdiyevna; Turdiyev Yorqin Ochilovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya.  Maqolada  matematika  fanida  qo'llaniladigan  yangi  usullar, jumladan,  aralash  ta'lim    va  loyihaga  asoslangan  ta'lim  muhokama  qilinadi.  Kirish qismida  ushbu  usullarning  zamonaviy  matematik  ta'limdagi  dolzarbligi  haqida umumiy ma'lumot berilgan, usullar bo'limida esa ularning xususiyatlari va qo'llanilishi ta'kidlangan. Natijalar bo'limida muvaffaqiyatli amalga oshirish misollari keltirilgan va munozara bo'limida ushbu usullardan foydalanishning mumkin bo'lgan afzalliklari va muammolari ko'rib chiqilgan.