MATEMATIKA DARSIDA “BINGO” O’YINLI METODINING QO’LLANILISHI. - Shukurov Xursan Gadoyevich,; Norova Intizor Haqberdiyevna,; Turdiyev Yorqin Ochilovich., (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Maqola  hozirgi  zamonaviy  ta`limda  kridet-modul  tizimida talabalarga  oliy  matematika  faniga  doir  mukammal  bo`lgan  funksiya  jadvalarini o`rganishlariga bingo o`yin orqali osongina o`rganishadi. Bingo o`yinli metod to`rt bosqichdan iborat bo`ladi. Bu metod orqali o`qituvchilar ham kam energiya va kam kuch orqali fanga ma`lumotlarni talabalarga osongina yetkazib bera oladi.