ZAMONAVIY KASBLARGA O‘QUVCHILARNI YO‘NALTIRISHNING MAZMUN-MOHIYATI - Kenjayeva Shahnozaxon Ikromjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA:  Mazkur  maqola  maktab  o‘quvchilarning  kasbiy rivojlanishiga ta’sir etuvchi psixologik xususiyatlari tahlil qiladi. Hamda zamonaviy ta’lim sharoitida o‘quvchilarning  maktab davridayoq egallashlari lozim bo‘lgan kasbiy muhim  fazilatlari  va  ularning  rivojlanishi  uchun  psixologik-pedagogik  qo‘llab-quvvatlash borasidagi fikr-mulohazalarga e’tibor qaratadi.