BOSHLANG'ICH SINFLARDA STEAM TA'LIM TEHNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH METODIKASI - Nishonova Shahzoda Mirzajon qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: “Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining STEAM ta’limi orqali o‘z-o‘zini  rivojlantirish”  mavzusida  o‘quvchilar  matematika  darsi  jarayonida  STEAM ta’limini  qo‘llashni  bilishi,  o‘z-o‘zini  rivojlantirish  va  ixtirochilik  qobiliyatini shakllantirish ko‘nikmalariga ega bo‘lishlari lozim.