UMUMIY OʻRTA TALIM MAKTABLARIDA TEXNOLOGIYA TAʼLIMINI SAMARALI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Nishonova Zamiraxon Rustamovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  o‘qituvchilarning  ijodkorlik  qobiliyatlarini rivojlantirish masalasida faol sanalgan yangicha ta’lim texnologiya yani shakl, metod va  vositalariga  alohida  e’tibor  qaratgan  holda,  ularning  amaliy  jarayonlarda  tutgan o‘rni va ahamiyati haqida fikrmulohaza yuritadi. Bundan tashqari ma’lum bir metodlar bu borada qanchalik darajaga ega ekani haqida qisqacha ma’lumot beradi.