ZAMONAVIY O‘ZBEK MILLIY LIBOSLARINI LOYIHALASH VA TIKISH TEXNOLOGIYASINI O‘QITISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Nuriddinova Nigina Otabek qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:    Quyidagi  ilmiy  maqolada  zamonaviy  miliy  liboslarimizni yaratuvchi dizaynerlarimiz, konstruktorlar, yuqori sifatli tikuv uskunalarini joriy etish, tikuv  jarayonlarini  avtomatlashtirish,tikish  texnologiyasini  o‘qitish  metodikasini  yanada  rivojlantirish  ,yanada  zamonaviy  milliy  liboslarimizni    loyihalashda  yaratishda va ularning barchasi tikuv ishlab chiqarishni takomillashtirish xususidagi ma‘lumotlar keltirilgan.