FIZIKA DARSLARIDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH METODLARI. - Qayumova Hilola Furqat qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Bugungi jadal rivojlanayotgan texnologik landshaftda zamonaviy texnologiyalarni fizika ta'limiga kiritish juda muhimdir. Ushbu maqolada o'qituvchilar yarimo'tkazgichlar  fizikasini  o'qitish  va  o'rganishni  kuchaytirish  uchun  ushbu vositalardan  qanday  foydalanishlari  mumkinligi  o'rganiladi.  Interfaol simulyatsiyalarni,  virtual  laboratoriyalarni,  kengaytirilgan  haqiqatni  birlashtirish  va aylantirilgan sinf texnikasini qo'llash orqali o'qituvchilar raqamli mahalliy avlod bilan rezonanslashadigan qiziqarli va samarali darslarni yaratishlari mumkin.