O‘SMIR YOSHDAGI BOLALARDA EMOTSIONAL INTELLEKT SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Gaffarova Buvnazifa Mustafayevna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada emotsional intellekt ko‘rsatkichlarining o‘ziga xos  psixologik  xususiyatlari  tahlil  qilib  berilgan.  Emperik  natijalar  asosida korrelatsion xulosalar va tavsiyalar ishlab chiqilgan.