OʻQUVCHILAR OʻRTASIDA ADDIKTIV XULQ-ATVORGA QARAMLIKNI KORREKSIYA QILISHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Ibragimova Dilafruz Ibragimovna,; Usarova Laylo Tirkash qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  ilmiy  maqola  addiktiv  xulq-atvorning  yuzaga  kelish sabablari,  oqibatlari  hamda  addiktiv  xulq-atvor  korreksiyasi  to’g’risida  yoritib berilgan.