O‘ZBEK XALQ QO‘SHIQLARI VOSITASIDA O‘QUVCHILARNI MA’NAVIY-AXLOQIY SHAKLLANTIRISH - Usmonov Azizbek Azamatovich,; Nurullayev Farrux Gaybulloyevich, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya:  Ushbu maqolada ơzbek xalq qơshiqlarining  yosh avlodni komil inson qilib  tarbiyalashidagi  ơrni  va  ma’naviy-axloqiy  shakllantirishi  haqida  bayon etilgan. Xalq  qo’shiqlari inson hissiyotiga kuchli ta'sir  eta olish xususiyatiga  ega bơlib, axloqiy tarbiyaning muhim manbaidir.