YOSH YENGIL ATLETIKACHILARNI CHIDAMLILIK SIFATLARINI RIVOJLANTIRISHDA INDIVIDUALLIK TAMOYILIDAN FOYDALANISH - Usmonova Dilshoda Egamberdi qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Individuallik  tamoyili  yosh  sportchilarning  chidamliligini oshirishda  muhim  rol  o‘ynaydi.  Ushbu  maqolada  individuallashtirilgan  mashg‘ulot dasturlarining  nazariy  va  amaliy  jihatlari,  ularning  samaradorligi  va  ilmiy  asosi o‘rganiladi. Jismoniy farqlar, psixologik jihatlar va mashg‘ulotga javob reaksiyalarini hisobga  olgan  holda,  yosh  sportchilarning  chidamliligini  rivojlantirish  bo‘yicha tavsiyalar taqdim etiladi.