MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA TA’LIM -TARBIYA BERISHDA MILLIY O‘YINLARDAN SAMARALI FOYDALANISH - Ilyosboyev Sirojiddin Baxtiyor oʻgʻli, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Maqolada  maktabgacha  yoshdagi  bolalarga  ta’lim  -tarbiya berishda milliy o‘yinlardan samarali foydalanishninig muxim jixatlari yoritildi.