“COMMON RAIL” PURKASH TIZIMI - Ziyodullayev Asom, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Dizel  dvigatellarining  samaradorligini  oshirish,  yoqilg‘i  sarfini kamaytirish va ekologik talablarni qondirish maqsadida zamonaviy avtomobilsozlikda "Common Rail" purkash tizimi keng qo‘llanilmoqda. Ushbu maqolada Common Rail tizimining ishlash prinsipi, uning afzalliklari va avtomobillarga ta’siri yoritiladi.