“TALABA TALABAGA HOMIY” FOND FAOLIYATINI OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA TASHKIL ETISH - Mamatmurodov Farrux Farxod o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  hukumat  va  nodavlat  tashkilotlarning  oliy  ta'limga kirishni  istagan  talabalar  uchun  stipendiya  kreditlari  va  stipendiyalar  taqdim etishdagi roli tahlil qilinadi. Ushbu tashabbuslar ta’lim imkoniyatlarini kengaytirish, barcha  guruhlarning  teng  ta’lim  olishini  ta’minlash  va  iqtisodiy  to‘siqlarni kamaytirishga  qaratilgan.  Shuningdek,  dasturlarning  samaradorligi  va takomillashtirish yo‘llari muhokama qilinadi.