ABDULLA QODIRIY VA OʻZBEK NASRI - Davlatova Ozoda Nasirovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Abdulla  Qodiriyning  oʻzbek  nasri  rivojiga  qoʻshgan  hissasi, shuningdek,  adib  asarlarining  yaratilishi,  nasr  taraqqiyoti,  shakllanish  bosqichlari haqida mulohaza yuritiladi.