FIZIKA FANI DARSLARIDA O’QUVCHILARNI FIZIKA FANIGA OID KOʻNIKMALARINI SHAKLLANTIRISH - G'aniyeva Yulduzxon G'ofurjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Анотация: Maqolada  muallif tomonidan fizika fani darslarida o’quvchilarni fizika faniga oid koʻnikmalarini shakllantirish masalasi yoritildi.