BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARINING NUTQINI RIVOJLANTIRISHDA TEZ AYTISH VA TOPISHMOQLARNING O'RNI, ULARNI INNOVATSION O'RGATISH USULLARI - Asqarova Oʻgʻilxon Ortiqovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Maqolada  nutq  o'stirish  tushunchasi,  o'quvchilar  nutqini  o'stirishning  mavjud ahvoli,  ona  tili  darslarida  nutq  o'stirishning  shakl  va  vositalari,  nutq  o'stirishda noan'anaviy usullardan foydalanish haqida so'z yuritiladi.