BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARIDA ZAMONAVIY KOʻNIKMALARINI SHAKLLANTIRISHNING O’ZIGA XOS USULLARI - Otaboyeva Dilrabo Ulug’bekovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  boshlang‘ich  sing  o‘quvchilarida  o‘quv motivlarining  shakllanish  muammosi  yoritilgan.  Shuningdek,  boshlang‘ich  sinf o‘quvchilarining  boshqa  psixologik  xususiyatlari  va  irodaviy  sifatlarining  tarkib toppish  muammolari  va  ularning  motivatsiya  shakllanishiga  ko‘rsatuvchi  ta’sirlari muhokama etilgan.