ЭКСТРАКТОРНИ МЕХАНИЗАЦИЯЛАШНИНГ АСАЛНИ АЖРАТИБ ОЛИШДАГИ АҲАМИЯТИ - Исаков Алижон Абдумитолипович; Чимпайизов Фурқат Нахалович (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннатация.  Ушбу  мақолада  асаларичилик  хўжаликларида  асал  олиш технологиялари,  екстракторларнинг  турлари,  уларнинг  ишлаш  жараёнлари бўйича  маълумотлар  келтирилган  бўлиб,  асални  ажратишда механизациялаштиришнинг ролини оширилиш кереклиги  назарда тутиларди.