INGLIZ TILI DARSLARINI SAMARALI TASHKIL ETISHDA ZAMONAVIY USUL VA METODLARNING AHAMIYATI - Hojiqurbonova Marjona Alimardon qizi; Z. Z. Salieva (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ingliz  tilini  o'rgatish  jarayonida  o'quvchilar  bilimini  oshirish,  ularda  tildan foydalana  olish  ko'nikmalarini  shakllantirish  maqsadida  zamonaviy  usullar  va metodlardan  foydalanish  dars  samaradorligini  ta`minlaydi.  Ushbu  maqolada zamonaviy  pedagogik  yondashuvlar,  metodologiyalar,  ularning  afzalliklari  va amaliyotda qo'llanilishining ingliz tilini o'rganish jarayoniga ta`siri keltiriladi.