DINLARARO BAG‘RIKENGLIKNING YOSHLAR MAʼNAVIY QIYOFASI SHAKLLANISHIDAGI IJTIMOIY AHAMIYATI - Asadova Ra’no Baymanovna; Sohibov Zuhriddin Tohir o'g'li (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA:  Ushbu  maqolada  yoshlar  ma’naviy  qiyofasi,  uni shakllantirishda diniy bag‘rikenglikning ijtimoiy potensiali, shuningdek, yoshlarning ma’naviy  fazilatlari  shakllanishida  konfessiyalararo  totuvlikning  o‘rni  haqida  ham fikrlar keltirilgan.