MAVZU: O’TKIR VA SURUNKALI BUYRAK YETISHMOVCHILIGIDA BEMORLARDA HAMSHIRALIK PARVARISHI - Xojiyev Azimjon Axmedovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Buyrak yetishmovchiligi - bu buyrak faoliyati asta-sekin yoki to'satdan buzilishi bilan paydo bo'ladigan alomatlar majmuasidir. U o'tkir va surunkali shaklda davom etishi mumkin, ular alomatlari va malakali tibbiy yordam ko'rsatishga yondashuvlari bilan farq qiladi