ELEKTRON LUGʻATLARNING AXBOROT BAZASI VA ZAMONAVIY KOPYUTER LEKSIKOGRAFIYASINING RIVOJLANISHI - Mardanova Umida Yarkinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  o‘zbek  lug‘atchiligi  tarixi,  uning  ayrim masalalari, jumladan so‘z  tanlash bilan bog‘liq jihatlariga e’tibor qaratilgan.