KINEMATOGRAFIYA SOHASIDA OʻZBEKISTON SSR VA HINDISTON DAVLATLARINING OʻZARO HAMKORLIGI - Qodirov Humoyun Abduraxmon oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada yaqin oʻtmish, Oʻzbekiston SSR va Hindiston davlatlarining  kinematografiya  sohasidagi  oʻzaro  hamkorlik  munosabatlari yoritilgan.  Bunda  SSSRning  Hindiston  bilan  diplomatik  munosabatlar  oʻrnatishda Oʻzbekiston roli haqida soʻz yuritilgan.