O‘QUVCHILARDA ZARARLI ODATLARGA QARSHI KURASHISH IMMUNITETINI SHAKLLANTIRISH - Aminova Baxtigul Mels qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu  maqolada  o’quvchilarning  kundalik  faoliyatlari,  o’quvchilarning  kun tartibi  va  mobil  qurilmalardan  foydalanish  madaniyati,  o’quvchilarda  zararli odatlarni  oldini  olish,  mukkasidan  ketishning  yo‘qotish  yo‘llari,  o’quvchilar  bo’sh vaqtlarini mazmunli tashkil etish omillari bayon etilgan.