(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu materialda rivojlantiruvchi ta’lim muhitida maktabgacha yoshdagi bolalarning ijtimoiy kompetentligini shakllantirib borishning amaliy asoslari yoritib berilgan.