(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Mazkur maqolada yoshlar o‘rtasida kitobxonlik madaniyatini oshirish uchun zarur tamoyillar keltirilgan. O‘quvchilarni kitobga qiziqtirish, o‘qish madaniyatini rivojlantirish, bu borada olib boriladigan tadbirlar va amaliy yondashuvlar haqida so‘z boradi. Kitob o‘qish yoshlarning intellektual salohiyatini oshiribgina qolmay, ularga dunyoqarash, ma’naviy qadriyatlarni shakllantirishga ham katta hissa qo‘shadi. Shuningdek, maqolada yoshlar o‘rtasida kitobxonlikni targ‘ib qilish uchun innovatsion usullar, jumladan, ijtimoiy tarmoqlar, elektron kitoblar va o‘qish muhitini yaxshilash kabi vositalar haqida ham fikrlar bayon etilgan.