(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu tezisda huquqshunoslik sohasida inson huquq va erkinliklarini ishonchli himoya qilishning ahamiyati ko‘rib chiqiladi. U ushbu asosiy huquqlarni ta’minlashda huquqiy tizimlarning asosiy rolini ta’kidlaydi va tadqiqot usullari, topilmalar va mavzu bo‘yicha munozaralar haqida tushuncha beradi. Xulosa qilib aytganda, maqolada huquqshunoslik sohasida inson huquq va erkinliklarini himoya qilishni kuchaytirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.