(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Zamonaviy tadbirkorlik faoliyati shiddatli o‘zgarishlar va raqobat sharoitida olib borilishi sababli, tadbirkorlar ko‘pincha yuqori darajadagi stress va turli muammolarga duch keladilar. Ushbu tadqiqot tadbirkorlikda stress omillarini aniqlash, ularning psixologik ta’sirini o‘rganish hamda muammolarni samarali hal qilish strategiyalarini ishlab chiqishga qaratilgan.