(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ушбу мақолада 13-14 ёшдаги ўсмир футболчиларнинг техник-тактик ҳаракатларини ривожлантиришнинг самарадорлиги таҳлил қилинади. Футболда техник ва тактик кўникмаларнинг аҳамияти, уларнинг ўсмирлар ўртасидаги ривожланишини таъминлаш учун муҳим механизмлар ва методикалар кўриб чиқилади. Мақолада амалий тадқиқотлар натижалари келтирилади ва техник-тактик ҳаракатларни ривожлантиришнинг самарали усуллари ҳақида маълумотлар берилади.