(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Oila muloqot, ilk bolalik va maktabgacha yosh, shakllantirish, shaxsiy muvaffaqiyat, tarkib toptirish, ichki va tashqi ta’sirlar, omillar, ota-ona, pedagogik-psixologik bilimlar, ijtimoiy yaqinlik. Mazkur maqolada bola tarbiyasida oila muhiti va ota-ona munosabatlariga oid masalalar va maktabgacha ta’limning o’rni qay darajada ekanligi haqida ma’lumot olasiz.Maqoladan bo‘lajak mutaxassislar o‘z kasbiy faoliyatiga oid intellektual salohiyatini tarkib toptirish bilan shug‘ullanuvchilar foydalanish mumkin.