(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada Nizomulmulk “Siyosatnoma” asarida davlat boshqaruviga axloqiy qarashlar ko‘rib chiqilgan. Hamda davlatning barqarorligi va tinchligini ta’minlab turuvchi muhim omillarni tahlil qilingan. Davlat boshqaruvida hukmdor sifatida nimalarga e’tibor qaratilishi, qanday muhim fazilat va ko‘nikmalarni o‘zida mujassam etish kerakligini ko‘rib chiqiladi.