(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Мазкур тезисда рискларни қийматини VAR ва Монте-Карло моделини самарадорлигини баҳолаш усуллари билан яқиндан танишиб ўтилган. Бунда ҳар бир усулнинг ўзига хос хусусиятлари, риск самарадорлигини баҳолашдаги афзалликлари ва камчиликлари ҳақида алоҳида тўхталиб ўтилган.